ÜDVÖZÖLJÜK!

A Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., a Primus III kockázati tőkealap kezelője, a korai szakaszú vállalkozások befektetője. Az Alapkezelő célja, hogy az általa kezelt kockázati tőkealapok részére befektetéseket hajtson végre hazai innovatív kis- és középvállalkozásban. A tőkebefektetés lehetővé teszi ezen vállalkozások versenyelőnyének, piaci részesedésének és piaci értékének maximalizálását, tulajdonosai számára ezen értékek realizálását.

A tőkebevonás biztosításán felül a Primus tapasztalt alapkezelői csapata üzlettársként tudásával támogatja a menedzsment munkáját a növekedési stratégia kialakításában és céljainak megvalósításában, pl. az optimális értékesítési és pénzügyi folyamatok, a szervezeti struktúra vagy a nemzetközi piaci kapcsolatok fejlesztésében. A vállalat céljainak elérése érdekében a Primus ugyancsak részt vesz további tőkebefektetések, banki hitelek illetve pályázati források bevonásában.

A Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által engedélyezett kockázati tőkealap-kezelő vállalat, amely tevékenységét a PSZÁF E-III. /1/2008-as határozata alapján kezdte meg 2008-ban. A Társaság tevékenységét Magyarországon végzi, és elsősorban Magyarországon bejegyzett kockázati tőkealapok kezelésével és a tőkebefektetéshez kapcsolódó, kiegészítő kölcsönnyújtási és tanácsadási tevékenység végzésével foglalkozik a 2001. évi CXX. törvény előírásainak megfelelően.